20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 glāzesūdens šķipsnasāls0.5 glāzemakaroni3 glāzespiens pēc garšascukurs1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Ielej katliņā ūdeni, pieliek mazliet sāls un uzvāra.
2
Makaronus ber verdošajā ūdenī un vāra tik ilgi, kamēr tie ir gandrīz mīksti (10–15 minūtes).Tad pielej pienu un atkal uzvāra.
3
Zupai jāvārās tik ilgi, līdz makaroni mīksti. Garšai pieliek mazliet cukuru un sviestu.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursVārīšanaMakaroniPiensSviestsŪdensPiena zupasviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit