25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gmaltā gaļa1 sīpols4 ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari paprikas pulveris500 mlkonservēti tomati savā sulā2 šķipsnastimiāns1 TKcukurs pēc garšascietais siers
Pagatavošana
1
Apcep malto gaļu, sīki sakapātu sīpolu un ķiplokus, pieliek sāli un piparus pēc garšas, mazliet paprikas pulvera.
2
Liek klāt konservētus, sasmalcinātus tomātus savā sulā, uzvāra, tad samazina liesmu, pievieno timiānu (timiānu var aizstāt ar rozmarīnu vai oregano), vāku virsū un 15 minūtes pasautē.
3
Kad gaļa gatava, pieliek vēl vienu nelielu saspiestu ķiploka daivu un cukuru, ja vajag – vēl sāli.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit