40Minūtes
20Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
1 gab.sīpols1 gab.paprika (sarkana)1 ĒKsviests vai margarīns400 gmaltā gaļa1 TKsāls1 TKķiploku sāls0.25 TKkajēnas pipari0.5 TKsasmalcinātas ķimenes1 saujasvaigs koriandrs, sasmalcināts100 gpiens MĒRCEI:200 gskābs krējums150 grīvēts gurķis0.25 TKsāls1 TKkaltētas piparmētras PASNIEGŠANAI: pitas maize tomāti gurķi sarkanais sīpols
Pagatavošana
1
Sīpolu nomizo. Papriku noskalo un izņem sēklas. Sīpolu un papriku sasmalcina. Visu apcep taukvielās.
2
Malto gaļu samaisa ar sāli. Pievieno apceptos dārzeņus, garšvielas, koriandru un pienu.
3
Gaļu saveļ veltnīšos vai lodītēs ap samitrinātiem grila iesmiņiem.
4
Cep pannā vai grilē krāsnī 250°C apmēram 8 minūtes.
5
Samaisa mērces sastāvdaļas.
6
Kebabu pasniedz ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.
Iesūtīja: Edīte
Ass un pikants ēdiensGurķiKajēnas pipariKinzaMaltā gaļaPaprikaPiparmētrasPitas maizeSarkanie sīpoliTomātiĶimenesĶiploku sālsGaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit