kebabs
Foto: Shutterstock
Maltās gaļas kebabs visgardāk pasniegts ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.
40Minūtes
20Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
1 gab.sīpols1 gab.paprika (sarkana)1 ĒKsviests vai margarīns400 gmaltā gaļa1 TKsāls1 TKķiploku sāls0.25 TKkajēnas pipari0.5 TKsasmalcinātas ķimenes1 saujasvaigs koriandrs, sasmalcināts100 gpiens MĒRCEI:200 gskābs krējums150 grīvēts gurķis0.25 TKsāls1 TKkaltētas piparmētras PASNIEGŠANAI: pitas maize tomāti gurķi sarkanais sīpols

Pagatavošana

1

Sīpolu nomizo. Papriku noskalo un izņem sēklas. Sīpolu un papriku sasmalcina. Visu apcep taukvielās.

2

Malto gaļu samaisa ar sāli. Pievieno apceptos dārzeņus, garšvielas, koriandru un pienu.

3

Gaļu saveļ veltnīšos vai lodītēs ap samitrinātiem grila iesmiņiem.

4

Cep pannā vai grilē krāsnī 250°C apmēram 8 minūtes.

5

Samaisa mērces sastāvdaļas.

6

Kebabu pasniedz ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!