35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 sīpols300 gmaltā gaļa sāls pipari garšvielas2 skābēti vai marinēti gurķi milti piens2 ĒKskābs krējums
Pagatavošana
1
Uz pannas liek vienu, lielu, sagrieztu sīpolu, mazliet apcep, tad ņem 300 g maltās gaļas - vēlams jauktās, maisot apcep, pievieno garšvielas - sāli, piparus un pēc brīža pievieno ūdeni, tā lai sanāk pašķidra mērce, uzvāra, uzliek vāku un uz mazas uguntiņas sautē.
2
Pa to laiku sagriež pāris vidēja izmēra skābus vai marinētus gurķus, ber iekšā pannā. Pasautē vēl 3 minūtes.
3
Mērci iebiezina ar miltiem, kas iejaukti pienā, izmaisa, lēnām lej pannā, visu maisot, kad šķiet, ka konsistence ir pietiekama, tad griež uguni nost. Pēc brīža pievieno kādu ēdamkaroti skāba krējuma. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit