Sastāvdaļas
Pagatavošana
Saberž cepumus drupačās un samaisa ar kausētu sviestu.
Ieklāj pārtikas plēvi izjaucamā veidnē ar gludu pamatni. Ieliek cepumu drumslu maisījumu un izveido līdzenu kārtu.
Liek želatīna plātnītes aukstā ūdenī, lai uzbriest.
Nolej šķidrumu no konservētiem mango (vai notīra gatavo mango). Saberž mango biezenī.
Iemaisa biezeni svaigajā sierā. Piemaisa arī jogurtu un cukuru mango masā. Saputo saldo krējumu un iecilā mango masā.
Sakarsē 50 g mango sulas un izšķīdina tajā uzbriedināto želatīnu.
Lej atdzesēto sulu ar želatīnu tievā strūkliņā mango krēmā un izmaisa.
Pārlej kūkas krēmu veidnē un liek torti ledusskapī uz vismaz 6 stundām, lai saželē.
Virskārtai sakarsē mango sulu katliņā. Pievieno želejas cukuru un izmaisa.
Atdzesē želeju un uzlej uz tortes. Ieliek torti vēl ledusskapī uz 1 stundu.
Iesūtīja: Lilis