Foto: Shutterstock
Gardā mango želejas kūka ar cepumu pamatni.
300Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
200 gcepumi100 gsviests PILDĪJUMAM:8 želetīna plātnītes1 kārbiņa konservēto mango šķēlīšu200 gvaniļas jogurts250 gsvaigais siers bez piedevām200 gsaldais krējums100 gcukurs50 gmango vai mango - apelsīnu sula ROTĀŠANAI:400 gmango vai mango - apelsīnu sula200 gželejas cukurs

Pagatavošana

1

Saberž cepumus drupačās un samaisa ar kausētu sviestu.

2

Ieklāj pārtikas plēvi izjaucamā veidnē ar gludu pamatni. Ieliek cepumu drumslu maisījumu un izveido līdzenu kārtu.

3

Liek želatīna plātnītes aukstā ūdenī, lai uzbriest.

4

Nolej šķidrumu no konservētiem mango (vai notīra gatavo mango). Saberž mango biezenī.

5

Iemaisa biezeni svaigajā sierā. Piemaisa arī jogurtu un cukuru mango masā. Saputo saldo krējumu un iecilā mango masā.

6

Sakarsē 50 g mango sulas un izšķīdina tajā uzbriedināto želatīnu.

7

Lej atdzesēto sulu ar želatīnu tievā strūkliņā mango krēmā un izmaisa.

8

Pārlej kūkas krēmu veidnē un liek torti ledusskapī uz vismaz 6 stundām, lai saželē.

9

Virskārtai sakarsē mango sulu katliņā. Pievieno želejas cukuru un izmaisa.

10

Atdzesē želeju un uzlej uz tortes. Ieliek torti vēl ledusskapī uz 1 stundu.

Iesūtīja: Lilis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!