Ssohk - 19709
Foto: Shutterstock
Gards vaniļas krēms uz mannas bāzes – smērējams starp tortes vai kūkas biskvīta kārtām.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 mlpiens4 ĒKmanna1 glāzecukurs200 gsviests1 vaniļas pāksts

Pagatavošana

1

Vaniļas pāksti gareniski pārgriež uz pusēm, izkasa sēkliņas. Sēķliņas un pāksti pievieno pienam, pienu uzvāra.

2

Vaniļas pāksti izņem, iemaisa pienā cukuru, tad, nepārtraukti maisot, tievā strūkliņā ieber mannu un visu laiku maisa, lai mannā nesaiet kunkuļos.

3

Mannā putru atdzesē un saputo ar mīkstu sviestu, līdz iegūts gaisīgs krēms.

Iesūtīja: Ļusja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!