5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlpiens4 ĒKmanna1 glāzecukurs200 gsviests1 vaniļas pāksts
Pagatavošana
1
Vaniļas pāksti gareniski pārgriež uz pusēm, izkasa sēkliņas. Sēķliņas un pāksti pievieno pienam, pienu uzvāra.
2
Vaniļas pāksti izņem, iemaisa pienā cukuru, tad, nepārtraukti maisot, tievā strūkliņā ieber mannu un visu laiku maisa, lai mannā nesaiet kunkuļos.
3
Mannā putru atdzesē un saputo ar mīkstu sviestu, līdz iegūts gaisīgs krēms.
Iesūtīja: Ļusja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit