45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgpaprika vai bulgāru pipari pēc garšasķiploki pēc garšaspētersīļi1.5 lūdens0.5 glāzecukurs250 getiķis 9%0.5 glāzeeļļa1.5 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Papriku iztīra no sēklām, sagriež daivās.
2
Sajauc marinādi un uzvāra. Verdošā marinādē ber papriku (vāra pa 1 kg) un vāra 5 minūtes. Papriku izņem no marinādes ar putu karoti un liek sagatavotās burkās (vēlams 1 l).
3
Pa starpām katrā burkā liek pāris nomizotas ķiploka daiviņas un pēterīļu zariņus.
4
Burkās salikto papriku pārlej ar karstu marinādi un burkas aizvāko.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit