8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ērkšķogas10 gab.krustnagliņas6 gab.smaržīgie pipari2 gkanēlis MARINĀDEI:1 lūdens400 gcukurs80 getiķis 9%
Pagatavošana
1
Garšvielas salikt sagatavotās burkās.
2
Ērkšķogas notīrīt no kātiņiem un kauslapām, ar adatu vai citu asu priekšmetu sadurstīt un likt burkās.
3
Ogām pārliet sagatavoto karsto marinādi un sterilizēt 1/2 l burkas 8 minūtes un 1l burkas 10 min 85 *C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit