7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
450 mlūdens400 gcukurs6 gab.krustnagliņas kanēlis100 getiķis 9% sāls āboli
Pagatavošana
1
Marinēšanai izvēlas labus ābolus bez tārpu caurumiem un plankumiem, sadursta miziņu, pārlej ar karstu ūdeni (85°C) un atdzesē tajā.
2
Pilda burkās, pārlej ar karstu marinādi un sterilizē 3 minūtes.
3
Marinādes pagatavošana: Uzvāra 450 g ūdens ar 400 g cukura, 6 krustnagliņām un smaržīgajiem pipariem, kā arī kanēli, atdzesē, izkāš, pielej 100 g 9% etiķa un ar šo marinādi pārlej ābolus.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit