Foto: Shutterstock
Marinēti āboli - papildinājums kompotu plauktam.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

450 mlūdens400 gcukurs6 gab.krustnagliņas kanēlis100 getiķis 9% sāls āboli

Pagatavošana

1

Marinēšanai izvēlas labus ābolus bez tārpu caurumiem un plankumiem, sadursta miziņu, pārlej ar karstu ūdeni (85°C) un atdzesē tajā.

2

Pilda burkās, pārlej ar karstu marinādi un sterilizē 3 minūtes.

3

Marinādes pagatavošana: Uzvāra 450 g ūdens ar 400 g cukura, 6 krustnagliņām un smaržīgajiem pipariem, kā arī kanēli, atdzesē, izkāš, pielej 100 g 9% etiķa un ar šo marinādi pārlej ābolus.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!