Foto: Shutterstock
Par gaumi jau nestrīdās, visu mūžu taisīju ar etiķi, kamēr mepagaršoju pēc šīs receptes taisītus gurķīšus - super! Gurķi sanāk kraukšķīgi. Šogad taisu tikai šādus.

3 l burkai 1,5 l marinādes

10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2.5 ĒKsāls4 ĒKcukurs1 TKcitronskābe mārrutku lapa2 gab.diļļu ziedi3 gab.upeņu lapas3 gab.ķiršu lapas3 gab.ķiploka daiviņas1 gab.burkāns gurķi

Pagatavošana

1

Gurķus nomazgā, saliek burkās pamīšus ar pārējām sastāvdaļām.

2

Pārlej ar verdošu marinādi, aizvāko.

Iesūtīja: aardillaa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!