Foto: DELFI
Marinēti ķiploki ar vīna etiķi ledusskapī var glabāties gandrīz gadu.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gnomizoti ķiploki200 mlvīna etiķis50 mlūdens200 gmedus20 gab.krustnagliņas20 gab.smaržīgie pipari3 gab.lauru lapas naža galsingvers

Pagatavošana

1

Marinādes sastāvdaļas uz lēnas uguns uzvāra, līdz maisījums uzmet pirmos burbuļus.

2

Tad nomizotas ķiploka daiviņas ieliek marinādē un visu kopā vēlreiz uzvāra, nedaudz atdzesē un pilda stikla traukā un pārlej ar marinādi. Šādi gatavoti ķiploki ledusskapī var glabāties gandrīz gadu.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!