30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gnomizoti ķiploki200 mlvīna etiķis50 mlūdens200 gmedus20 gab.krustnagliņas20 gab.smaržīgie pipari3 gab.lauru lapas naža galsingvers
Pagatavošana
1
Marinādes sastāvdaļas uz lēnas uguns uzvāra, līdz maisījums uzmet pirmos burbuļus.
2
Tad nomizotas ķiploka daiviņas ieliek marinādē un visu kopā vēlreiz uzvāra, nedaudz atdzesē un pilda stikla traukā un pārlej ar marinādi. Šādi gatavoti ķiploki ledusskapī var glabāties gandrīz gadu.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit