60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gnomizots gabaliņos sagriezts ķirbis1 glāzeūdens1 glāzecukurs4 ĒKetiķis kanēļa standziņa un/vai citrona miziņu un/vai krustnagliņas
Pagatavošana
1
Uzvāri ūdeni ar cukuru, pievieno garšvielas un etiķi, pārlej karsto marinādi ķirbjiem.
2
Pēc atdzišanas sīrupu nolej, vēreiz uzvāri, pievieno ķirbjus un lēni vāri, līdz ķirbji kļūst caurspīdīgi.
3
Ja nav plānots visu apēst tūlīt, bet likt burciņās un glabāt, kanēļa miziņu un krustnagliņas izņem.
Iesūtīja: Alma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit