30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gmaskarpone400 gskābs krējums3 ĒKcukurs1 iepakojums brūnā biskvīta kārtas1 burciņa ķiršu kompots šokolāde dekoram ķirši dekoram
Pagatavošana
1
Biskvīta kārtas ar rokām sadrupina.
2
Maskarponi liek traukā, pievieno skābu krējumu un cukuru. Iemaisa skābu krējumu. Skābu krējumu iemaisa pa karotei, līdz masa ir tādā konsistencē, lai ar to varētu pārklāt drumstalas (lai nebūtu ne pārāk bieza, ne pārāk šķidra).
3
Deserta trauciņos vai lielākā stikla veidnē liek kārtās biskvītu ar konservētiem ķiršiem un maskarpones krēmu.
4
Dekorē ar konservētiem vai svaigiem ķiršiem un šokolādes drumstalām.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit