40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
20 vistas spārniņi100 mlapelsīnu marmelāde1 citrons4 TKkaltēts timiāns3 ĒKeļļa sāls svaigi matli pipari pēc garšasčili pipari, samalcināti
Pagatavošana
1
Spārniņus noskalo, nosusina, sagriež trīs daļās (pa locītavām, pašus galiņus necepu, tos savāru buljonā un/vai atdodu sunim).
2
Citronu nomazgā, nosusina, ar ļoti asu nazi sagriež ļoti plānās šķēlēs.
3
Marmelādi sajauc ar citrona šķēlītēm, čili, sāli, pipariem, timiānu, eļļu, liek bļodā pie spārniņiem un kārtīgi izmīca ar rokām lai citrons pašķīst).
4
Liek uz cepamplāts, šauj karstā krāsnī, cep, kamēr sāk brūnēt, tad apgriež uz otru pusi un cep, kamēr gatavi.
Pasniedz ar kartupeļu biezputru un zaļumiem.
Iesūtīja: Nora
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCitroniEļļaPipariVistas spārniņiČiliGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit