360Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
lasis sāls cukurs
Pagatavošana
1
Lasim nogriež galvu, pārgriež muguru, izgriež muguras asaku, fileju sadala 4 daļās: 2 muguras un 2 sānu daļas.
2
Fileju nemazgā, bet ar tīru drānu nosusina.
3
Sāli sajauc ar cukuru (3 daļas sāls, 1 daļa cukura), uzber uz dēļa, laša gabalus uzliek uz sagatavotā maisījuma un uzspiež.
4
Saliek kopā pa diviem gabaliem ar ādu virspusē, viegli noslogo un noliek vēsā telpā.
5
Pēc 6—12 stundām pasniedz.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit