Foto: Shutterstock
Īpaši gardais mazsālīts lasis ar konjaku smeķīgām uzkodām.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

lasis sāls malti melnie pipari citrons konjaks vai brendijs

Pagatavošana

1

Lasi sagriez šķēlītēs (plānplānītiņās). Nedaudz apkaisa ar sāli, pipariem un pa virsu uzspiež no citrona izspiestu sulu.

2

Izņem no barčika kādu konjaciņu vai brendiju - nevajag pašu dārgāko - un smuki apslaki to lasīti, kādas pāris ēdamkarotes.

3

Ar savām svaigi manikirētajām rociņām maigi apmaisi to bļodiņā (tikai ne bleķa) vai šķīvītī - kur nu to visu esi sastrādājusi.

4

Paņem vēl vienu šķīvi, apgāz uz mutes un uzliec tam lasim virsū. Ieliec uz pāris stundiņām savā smukajā ledusskapēnā. Ja šovakar to lasi uzēst aizmirstās, tad rītu būs vēl garšīgāks.

Iesūtīja: Henesy

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!