30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
800 gcūkgaļas karbonāde60 gsviests2 āboli2 sarkanie sīpoli4 ĒKbalzama etiķis2 ĒKmedus pēc garšassāls un malti melnie pipari rozmarīns250 mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Cūkas fileju sagriež 2-2,5 cm biezās šķēlēs, apkaisa ar sāli un pipariem. Šķēles apcep sviestā zeltainas no abām pusēm, liek "pīlē" vai citā karstumizturīgā veidnē ar vāku.
2
Sīpolus sagariež gredzenos un sviestā apcep zeltainus. Uz tās pašas pannas liek medu, pievieno balzāma etiķi un daiviņās sagrieztus ābolus.
3
Nedaudz apcep un pannas saturu pievieno cūkgaļai.
4
Pārlej visu ar saldo krējumu, pievieno rozmarīnu un sautē karbonādes līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī 30 minūtes.
5
Pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit