Foto: Shutterstock
Ļoti garda medus kūka ar krējuma un ievārījuma pildījumu.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
3 gab.olas1 glāzecukurs1 glāzemedus1 TKsoda3 glāzesmilti brūkleņu ievārījums1 lskābs krējums (trekns)1 glāzecukurs želatīns rums

Pagatavošana

1

Olas ar cukuru sakuļ. Piejauc medu, klāt sodu un miltus.

2

Cepamo formu ieeļļo un izkaisa ar miltiem.

3

Pusi mīklas ielej formā, izlīdzina un cep 180-200*C gatavu.

4

Tāpat otru pusi.

5

Katru biskvītu vēl sagriež uz pusēm plakaniski. Katru plāksni apslaka ar citronu sulas, ūdens un cukura maisījumu.

6

Krēms: saputo krējumu ar cukuru, pēc laiciņa pielej rumu, kad gatavs pielej uzbriedinātu un izkausētu želatīnu.

7

Un tad kārto: plātne, brūkleņu ievārījums (der gan jau arī dzērveņu), krēms, plātne, ievārījums, krēms, utt. līdz augšai.Augšā un uz malām uzsmērē krēmu un apkaisa ar grauzdētiem riekstiem.

Iesūtīja: nabux

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!