60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
3 gab.olas1 glāzecukurs1 glāzemedus1 TKsoda3 glāzesmilti brūkleņu ievārījums1 lskābs krējums (trekns)1 glāzecukurs želatīns rums
Pagatavošana
1
Olas ar cukuru sakuļ. Piejauc medu, klāt sodu un miltus.
2
Cepamo formu ieeļļo un izkaisa ar miltiem.
3
Pusi mīklas ielej formā, izlīdzina un cep 180-200*C gatavu.
4
Tāpat otru pusi.
5
Katru biskvītu vēl sagriež uz pusēm plakaniski. Katru plāksni apslaka ar citronu sulas, ūdens un cukura maisījumu.
6
Krēms: saputo krējumu ar cukuru, pēc laiciņa pielej rumu, kad gatavs pielej uzbriedinātu un izkausētu želatīnu.
7
Un tad kārto: plātne, brūkleņu ievārījums (der gan jau arī dzērveņu), krēms, plātne, ievārījums, krēms, utt. līdz augšai.Augšā un uz malām uzsmērē krēmu un apkaisa ar grauzdētiem riekstiem.
Iesūtīja: nabux
Bērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuCukursMedusMiltiOlasRumsSkābais krējumsTortes un kūkasvidējiŽelatīnsIevārījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit