tasty - 1046
Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama medus torte.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
60 gmargarīns2 ĒKmedus2 gab.olas1 glāzecukurs3 glāzesmilti1 TKsoda2 TKvaniļa

Pagatavošana

1

Sviestu ar medu,ūdens peldē izkausē, pievieno olas, vaniļas cukuru. Turpina karsēt maisot un pievieno sodu un karsē vēl 3 min. Karstā masā iemīca miltus.

2

Cep plāksnes.

3

Starp plāksnēm smērē skābu krējumu, vai 1 l skābs krējums (var daļu ņemt arī saldo) + 2 glāzes cukura.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!