60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 sīpols eļļa cepšanai500 gmalta gaļa tex-mex garšvielas1 burkāns1 paprika1 konservētu pupiņu bundža1 konservētas kukurūzas bundža4 ķiploka daivas300 mltomāti vai tomātu mērce
Pagatavošana
1
Apcep eļļā sagrieztu sīpolu, kad tas apcepies, pievieno malto gaļu (parasti lieku cūkgaļu un nedaudz liellopu, bet arī to var variēt), pieber garšvielas un ļauj kārtīgi sacepties.
2
Tad pievieno burkānu, sagrieztu vai rīvētu, pēc izvēles. Visu pasautē aptuveni ½ stundu, var arī ilgāk. Pievieno sagrieztu papriku, iepriekš novārītas vai konservētās pupiņas, konservēto kukurūzu un vēl brīdi pasautē.
3
Parasti beigās vēl pielieku nedaudz ķiploku. Var likt tomātus vai tomātu mērci/pastu, to tad pievieno pēc burkāniem.
4
Kā garšvielas var izmantot kādas no "tex-mex" garšvielām vai jebkuras citas, kuras pašiem garšo un iet klāt.
Iesūtīja: francis
Ass un pikants ēdiensAugu eļļaBurkāniEļļaGaršvielas un garšaugiMaltā gaļaPaprikaPupiņasTomātu mērceĶiplokiDārzeņu ēdieniSīpoliKonservēta kukurūza 'Bonduelle'
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit