Foto: Shutterstock
Meksikāņu vistas iesmiņi "īstu asumiņu" cienītājiem.
35Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
400 gsīpoli4 ķiploka daiviņas2 čilī pipari4 TKsausais meksikāņu garšvielu maisījums8 ĒKapelsīnu sula8 ĒKkečups8 ĒKbaltvīna etiķis2 ĒKsinepes maltas krustnagliņas Vusteras mērce sāls1 kgvistas fileja eļļa

Pagatavošana

1

Sīpolus, ķiplokus, peperoni rupji sakapā, pēc tam sasmalcina virtuves kombainā.

2

Iegūto putriņu samaisa ar garšvielu pulveri, apelsīnu sulu, kečupu, etiķi, sinepēm, 2 naža galiem krustnagliņu, šļuku Vusteras mērces, sāli.

3

Vistas fileju nosusina, nogriež taukus, plēves un sagriež 20 garenās strēmelēs.

4

Strēmeles sprauž uz garajiem koka iesmiņiem (gareniski).

5

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, cepešpannu nedaudz ieeļļo, iesmiņus apsmērē ar marinādi.

6

Iesmiņus cep apmēram 7 minūtes, tad apgriež un cep vēl 7 minūtes. Kad gatavi, liek galdā kopā ar atlikušo marinādi.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!