35Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
400 gsīpoli4 ķiploka daiviņas2 čilī pipari4 TKsausais meksikāņu garšvielu maisījums8 ĒKapelsīnu sula8 ĒKkečups8 ĒKbaltvīna etiķis2 ĒKsinepes maltas krustnagliņas Vusteras mērce sāls1 kgvistas fileja eļļa
Pagatavošana
1
Sīpolus, ķiplokus, peperoni rupji sakapā, pēc tam sasmalcina virtuves kombainā.
2
Iegūto putriņu samaisa ar garšvielu pulveri, apelsīnu sulu, kečupu, etiķi, sinepēm, 2 naža galiem krustnagliņu, šļuku Vusteras mērces, sāli.
3
Vistas fileju nosusina, nogriež taukus, plēves un sagriež 20 garenās strēmelēs.
4
Strēmeles sprauž uz garajiem koka iesmiņiem (gareniski).
5
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, cepešpannu nedaudz ieeļļo, iesmiņus apsmērē ar marinādi.
6
Iesmiņus cep apmēram 7 minūtes, tad apgriež un cep vēl 7 minūtes. Kad gatavi, liek galdā kopā ar atlikušo marinādi.
Iesūtīja: Nora
Ass un pikants ēdiensLīgo svētku un Jāņu receptesGrilsKečupsSinepesČiliKrustnagliņasApelsīnu sulaVusteras mērceŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit