Tasty imidžbildes - 3
Foto: Shutterstock
Melleņu mērci ar musktriekstu un kanēli pasniedz karstu ar saldējumu vai kūkām.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

0.5 glāzecukurs1 ĒKkartupeļu milti0.5 TKkanēlis0.5 TKrīvēts nuskatrieksts0.25 glāzekarsts ūdens2 ĒKcitronu sula2 glāzesmellenes

Pagatavošana

1

Noskalo mellenes. Mazā kastrolītī sajauc cukuru, muskatriekstu, kanēli un cieti, tad pievieno ūdeni un citronu sulu.

2

Karsē vidējā karstumā, nepārtraukti maisot, kamēr maisījums sabiezē un sāk vārīties, pievieno mellenes, turpina karsēt, līdz sāk vārīties.

3

::!rcepte::

4

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!