60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
3 gab.olas1 glāzekefīrs1 glāzecukurs1 glāzemelleņu vai upeņu ievārījums3 glāzemilti1 ĒKsoda2 saujassmalcināti rieksti pēc garšasrozīnes KRĒMAM:500 mlskābs krējums3 ĒKcukurs1 paciņa vaniļas cukurs brūkleņu ievārījums
Pagatavošana
1
Saputo olas ar cukuru, pievieno kefīru, miltus, ievārījumu, sodu, riekstus un rozīnes. Mīklu lej ieziestā cepamā formā. Līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī cep 30 - 40 minūtes, tad atdzesē.
2
Atdzisušu biskvītu izņem no formas un griež horizontāli uz pusēm. Starp kārtām smērē: krējumu, ko sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru un brūkleņu ievārījumu.
3
Torti pārziež ar šokolādes glazūru. Kā tā gatavojama, uzzināsi te.
Iesūtīja: Amanda
Bērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursMiltiOlasRiekstiSkābais krējumsTortes un kūkasVaniļas cukursKefīrsRozīnesIevārījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit