6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
olīveļļa baziliks cukurs pipari Basamico (rosso) fetas siers, sagriezts gabaliņos
Pagatavošana
1
Olīveļļai pievieno sīki sakapātu svaigu baziliku, var arī kaltētu, nedaudz sāls, nedaudz cukurs, pipari, daži pilieni balzamiko.
2
Visu maisa, kamēr cukurs izkusis. Fetas vai fetaki sieru iemarinē pagatavotajā mērcē. Sāli nepievieno, jo siers ir gana sāļš.
3
Kad gatavo salātus, iemarinēto sieru un mērci liek klāt.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit