Tasty panna
Foto: Shutterstock
Mērcē sutināta vistas fileja - gardrums austrumu ēdienu cienītājiem.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 TKeļļa400 gvistas fileja40 gžāvētas aprikozes50 mlsausais vīns70 gsaldskābā mērce ar ananāsiem un bambusa dzinumiem ķīniešu gaumē rīsu nūdeles

Pagatavošana

1

Kamēr vārās rīsu nūdeles, sagriež strēmelēs vistas fileju un apcep 1tējk. eļļas (ja gribas var apbērt ar vistas buljona kubiņu).

2

Kad vista apbrūninājusies piemet sagrieztas aprikozes un vīnu, uzliek vāku un pasautē (tikmēr nokāš makaronus).

3

Kad makaroni noskaloti un nosusināt tos iemet pannā ar vistu un vēl nedaudz pasautē (nu, kamēr makaroni uzsilst un ievelkas).

4

Visu uzliek uz šķīvja un pārlej ar saldskābo mērci.

5

Paralēli es tvaicējamā katlā pagatavoju sviesta pupiņas ar garšvielām.

6

Gatavojot vistu. droši var likt klāt puravu, papriku, var pat Ķīnas kāpostu (tieši pannā, pie vistas, bet tikai pašās beigās, lai dārzeņi ir karsti, bet tanī pašā laikā nedaudz kraukšķīgi).

Iesūtīja: Cicele

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!