10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgcepeša gabals150 gspeķis sāls baltie pipari40 gtaukvielas400 mlbuljons500 mltumšais alus0.5 ĒKmedus100 gsaldais krējums350 gdzērvenes
Pagatavošana
1
Cepeša gabalu ierīvē ar medījuma gaļas garšvielām vai samaltām kadiķogām, iespeķo. Apcep lielā tauku daudzumā. Pielej buljonu, cep cepeškrāsnī 220 grādos aptuveni stundu.
2
Tad pielej alu, pēc 45 minūtēm pievieno dzērvenes, medu un sutina, līdz gaļa gatava.
3
Ņem laukā gaļas gabalu, no cepeša šķidruma pagatavo mērci, izkāšot to, pievienojot saldo krējumu un uzvārot, līdz mērce burbuļo.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit