![medījums kotletes ēdiens pusdienas vakariņas medījums kotletes ēdiens pusdienas vakariņas](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/a9e367e0-79f3-11ed-9bcf-f32a0b7c25cd.jpg?w=576&h=324&r=16:9)
120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 kgmežacūkas gaļa3 gab.kartupeļi200 gspeķis4 gab.ķiploka daiviņas1 gab.ola saldais krējums pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari1 TKķimenes eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Maltai gaļai piemaļ arī speķi un ķiplokus, pievieno uz smalkās rīves sarīvētus kartupeļus, olu, garšvielas un samīca visu viendabīgā masā.
2
Cep uz karstas pannas taukvielā no abām pusēm 4–5 minūtes.
3
Kārto katliņā, pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl 20–25 minūtes.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit