120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 kgmežacūkas gaļa3 gab.kartupeļi200 gspeķis4 gab.ķiploka daiviņas1 gab.ola saldais krējums pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari1 TKķimenes eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Maltai gaļai piemaļ arī speķi un ķiplokus, pievieno uz smalkās rīves sarīvētus kartupeļus, olu, garšvielas un samīca visu viendabīgā masā.
2
Cep uz karstas pannas taukvielā no abām pusēm 4–5 minūtes.
3
Kārto katliņā, pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl 20–25 minūtes.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit