kukurūzas čipsi načo meksikāņu ēdiens čili
Foto: Shutterstock
Načo - kukurūzas čipsi ar malto gaļu un pupiņām ir sātīga uzkoda pie aliņa.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
200 gnachos čipsi300 gmaltā gaļa300 gkonservētas pupiņas (labāk tomātu mērcē)3 gab.tomāti1 gab.sarkana parika300 grīvēts siera (Čederas) paciņa Tex-mex garšvielas (Nachos vai Tachos)

Pagatavošana

1

Malto gaļu apcepam (labāk zem vāka, lai mīkstāka), pievienojam kubiņos sagrieztu papriku un tomātus, pasutina.

2

Sablendē pupiņas (ja tomātu mērcē, tad nenolej), pievieno garšvielu maisījumu, samaisa un liek klāt uz pannas maltajai gaļai (mērcei), pasutina.

3

Kārto čipšus uz lēzena šķīvja aplī, liek kārtās kā piramīdu – čipsi, mērce, čipsi, mērce utt.

4

Bagātīgi pārkaisa piramīdu ar rīvēto sieru un liek mikroviļņu krāsnī (vai cepeškrāsnī) uz pāris minūtēm – tā lai siers izkūst.

Iesūtīja: karmedoija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!