30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
200 gnachos čipsi300 gmaltā gaļa300 gkonservētas pupiņas (labāk tomātu mērcē)3 gab.tomāti1 gab.sarkana parika300 grīvēts siera (Čederas) paciņa Tex-mex garšvielas (Nachos vai Tachos)
Pagatavošana
1
Malto gaļu apcepam (labāk zem vāka, lai mīkstāka), pievienojam kubiņos sagrieztu papriku un tomātus, pasutina.
2
Sablendē pupiņas (ja tomātu mērcē, tad nenolej), pievieno garšvielu maisījumu, samaisa un liek klāt uz pannas maltajai gaļai (mērcei), pasutina.
3
Kārto čipšus uz lēzena šķīvja aplī, liek kārtās kā piramīdu – čipsi, mērce, čipsi, mērce utt.
4
Bagātīgi pārkaisa piramīdu ar rīvēto sieru un liek mikroviļņu krāsnī (vai cepeškrāsnī) uz pāris minūtēm – tā lai siers izkūst.
Iesūtīja: karmedoija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit