Miltus, sodu, sāli, zaļumus un sarīvētu sieru parmezan sajaukt, tad pievienot smalki sagrieztus piparu vai papriku, sīpolu, sarīvētu sieru mocarella un izspiestu ķiploku.
Sajaukt sakultas olas ar eļļu, pienu/kefīru un sagrieztiem tomātiem, tad pievienot miltu masu un visu ļoti labi izmaisīt.
Mīklu izlikt uz formas un cept 180 C līdz zeltainai krāsai.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBezglutēna miltiGaršvielas un garšaugiMocarellaOlasOlīveļļaPaprikaParmezāna siersPiensTomātiĶiplokiPicas un karstmaizesDažādas mīklasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit