7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcūkas nieres140 glapu salāti1 ĒKsojas mērce1 ĒKeļļa1 ĒKetiķis sāls300 gzaļie zirnīši, konservēti
Pagatavošana
1
Vārītām cūku nierēm noņem plēves un taukus, nomazgā.
2
Sagriež salmiņos un applaucē ar verdošu ūdeni, notecina un atdzesē.
3
Salātus saplucina.
4
Uz šķīvja liek salātu lapas, cūku nieres, pievieno zirnīšus, pārlej ar sojas mērces/eļļas/etiķa/sāls maisījumu.
Iesūtīja: pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit