Vienkāršie ikdienas nieru salāti.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgcūkas nieres140 glapu salāti1 ĒKsojas mērce1 ĒKeļļa1 ĒKetiķis sāls300 gzaļie zirnīši, konservēti

Pagatavošana

1

Vārītām cūku nierēm noņem plēves un taukus, nomazgā.

2

Sagriež salmiņos un applaucē ar verdošu ūdeni, notecina un atdzesē.

3

Salātus saplucina.

4

Uz šķīvja liek salātu lapas, cūku nieres, pievieno zirnīšus, pārlej ar sojas mērces/eļļas/etiķa/sāls maisījumu.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!