45Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
800 gliellopu maltā gaļa6 ĒKrīvmaize4 ĒKrīvēts parmezāna siers1 gab.saišķis pētersīļu150 gsīpoli2 ĒKrozīnes2 gab.olas sāls pipari4 ĒKolīveļļa5 ĒKkečups5 ĒKčili mērce1 gab.sarkanais pepperoni pipars1 ĒKbalzamiko etiķis1 ĒKcitronu sula200 gtomāti
Pagatavošana
1
Samīca malto gaļu, rīvmaizi, sieru, pētersīļus, 100 g sīpola, rozīnes, olas, sāli, piparus.
2
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem. No masas izveido 50 valrieksta lieluma bumbiņas.
3
Cepešplāti nopindzelē ar 2 ĒK eļļas. Bumbiņas liek uz plāts un pārpilina atlikušo eļļu.
4
Cep vidējā "plauktiņā" ~15 minūtes, apgriež un cep vēl 15 min.
5
Samaisa mērces sastāvdaļas. Tomātus nomizo, izņem sēklas, sīki sasmalcina un iemaisa mērcē.
6
Atdzisušas bumbiņas uzdur uz iesmiņiem, liek uz traukā un pasniedz ar mērci.
Iesūtīja: Nora no viesu nama "Baltakmeņi"
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit