Tasty imidžbildes - 11
Foto: Shutterstock
Norvēģu rudzu maize - sanāk ļoti blīva maize ar piesātinātu garšu un nedaudz saldena.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

0.75 taseūdens0.33 taseiesala sīrups2 ĒKsviests0.25 TKsāls2 TKķimenes0.25 tasepilngraudu milti1.33 taserudzu milti1.25 tasemaizes vai kviešu milti1.5 TKsausais raugs

Pagatavošana

1

Ietauku maizes mašīnas tvertni.

2

Pievieno visas sastāvdaļas saskaņā ar maizes cepēja instrukciju un izvēlas maizes pamatrežīmu "basic".

Iesūtīja: Evo Bic

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!