40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
800 mldārzeņu buljons50 gseleriju kāti50 gburkāni50 gsaldētas cukurzirņu pākstis vai saldēti zirņi80 gnūdeles vai citi makaroni30 gsiers (var nebūt))2 ĒKbalzamiko etiķis
Pagatavošana
1
Katlā ielej dārzeņu buljonu un uzkarsē.
2
Notīra selerijas un burkānus. Zirņu pākstis sagriež četrās daļās vai sīkāk, selerijas un 1/2 burkānu sagriež tievās strēmelītēs vai sarīvē uz ļoti rupjas rīves. Atlikušos burkānus sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves.
3
Visus dārzeņus saber buljonā un vāra uz mazas uguns 4–5 minūtes. Pievieno nūdeles un vāra vēl 5 minūtes, beigās pielej balzama etiķi. Gatavo zupu ielej dziļās tasēs un pārkaisa ar rīvētu sieru, ja vēlas.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit