Foto: Shutterstock
Gardā nūdeļu zupa ar zaļo zirnīšu pākstīm un citiem dārzeņiem. Ātrām un gardām pusdienām.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
800 mldārzeņu buljons50 gseleriju kāti50 gburkāni50 gsaldētas cukurzirņu pākstis vai saldēti zirņi80 gnūdeles vai citi makaroni30 gsiers (var nebūt))2 ĒKbalzamiko etiķis

Pagatavošana

1

Katlā ielej dārzeņu buljonu un uzkarsē.

2

Notīra selerijas un burkānus. Zirņu pākstis sagriež četrās daļās vai sīkāk, selerijas un 1/2 burkānu sagriež tievās strēmelītēs vai sarīvē uz ļoti rupjas rīves. Atlikušos burkānus sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves.

3

Visus dārzeņus saber buljonā un vāra uz mazas uguns 4–5 minūtes. Pievieno nūdeles un vāra vēl 5 minūtes, beigās pielej balzama etiķi. Gatavo zupu ielej dziļās tasēs un pārkaisa ar rīvētu sieru, ja vēlas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!