![Fiksais deserts – ar ogām un zefīru sakults biezpiens Fiksais deserts – ar ogām un zefīru sakults biezpiens](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/0a82aa10-6140-11ed-8d09-21c404285e3d.jpg?w=576&h=324&r=16:9)
5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
250 gbiezpiens vai liess mājas siers200 gzemenes100 mlpiens80 gmedus0.5 gab.rīvēta citrona miziņa
Pagatavošana
1
Sastāvdaļas sakuļ ar mikseri.
2
Saliek deserta trauciņos - var nedaudz paturēt ledusskapī, lai deserts ir vēsāks un nedaudz stingrāks (stingrumam var iekult nedaudz gabaliņos sagriezta zefīra).
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit