Olu baltumiem pievieno miltus (milti daudzums pēc patikas, taču vēlams mazāk nekā ½ kg), sadrupinātus riekstus, ieliet mazliet liķiera (pēc garšas) un izkausētu raugu.
Mīklu sajauc, lej cepjamā formā.
Pa virsu uzliek ķiršus.
Torti cep 80-90*C, taču nekādā gadījumā vairāk par 100*C.
Kad torte ir gatava jāļauj, lai viņa pastāv un atdziest ~ 10-13 minūtes.
Iesūtīja:
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuLiķierisMiltiOlasRaugsRiekstiĶiršiTortes un kūkasviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit