45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.olas0.5 gab.sīpols1 ĒKsviests1 šķēlebaltmaizes mīkstums1.5 ĒKpiens1 gab.vārīts kartupelis1 ĒKkviešu milti rīvmaize1 šķipsnacepamais pulveris augu eļļa sāls pētersīļi
Pagatavošana
1
Smalki sakapātus sīpolus apcep sviestā.
2
Vienu veselu olu un vienas olas baltumu saputo un pielej sīpoliem. Lēnām maisot, cep uz lēnas uguns, līdz olas sabiezē.
3
Atdzesē ceptās olas un pievieno tām pienā izmērcētu baltmaizi, samīcītus kartupeļus, miltus, jēlu olas dzeltenumu, sāli, cepamo pulveri, ļoti sīki sakapātus pētersīļus.
4
Iegūto masu rūpīgi samaisa un veido kotletes, pēc tam tās apvārta rīvmaizē.
5
Pannā sakarsē eļļu un cep kotletes no abām pusēm, līdz parādās brūna garoziņa.
Iesūtīja: VecPoga
PusdienasVakariņasBaltmaizeCepamais pulverisKartupeļiKviešu miltiPētersīļiRīvmaizeCiti ēdienividējiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit