90Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gbaltmaize400 mlpiens150 gcukurs20 grīvmaize4 gab.olas50 gpūdercukurs citrona miziņa vaniļa
Pagatavošana
1
Maizi sarīvē vai saplucina gabalos, aplej ar vārošu pienu un ļauj ievilkties 1 stundu.
2
Pieliek sviestu, cukuru, olas, garšvielas. Visu labi samaisa.
3
Liek ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē. Cep cepeškrāsnī.
4
Gatavu apkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit