30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.olas1 gab.puravs2 gab.tomāti2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.sīpols baziliks pētersīļi5 ĒKolīveļļa malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Tomātus sagriež 4 daļās, izņem sēklas, sagriež mazos gabaliņos.
2
Sīpolu nomizo, sagriež ripiņās.
3
Pannā ar olīveļļu sīpolus viegli apcep, pievieno tomātus, caur spiedi izspiestas ķiploku daiviņas, sāli un melnos piparus.
4
Uz lēnas uguns sautē 15 min.
5
Olas sakuļ, pievieno sakapātus pētersīļus un baziliku.
6
Olu maisījumu pievieno sautējumam.
7
Apcep omleti no abām pusēm.
8
Pasniedz izrotātu ar puravu ripiņām, tomātu šķēlītēm un zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit