25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gvistas fileja2 gab.olas2 ĒKmilti2 ĒKkartupeļu milti Ķīnas saldskābā mērce eļļa
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež strēmelītēs, sasāla un sapiparo.
2
Sakuļ 2 olas, pievieno miltus, kartupeļu cieti un pievieno vistas fileju, visu samaisa.
3
Uzkarsē katliņā eļļu un cep vistas fileju zeltaini brūnu.
4
Kad gaļa gatava, pannā ielej mērci un pievieno vistas fileju, pasautē 10 minūtes un "voila!" pusdienas vai vakariņas gatavas.
5
Var ēst kopā gan ar rīsiem vai ar makaroniem.
Iesūtīja: Evita Demidova
Romantiskas vakariņasĶīniešu nacionālā virtuveAugu eļļaKartupeļu cieteMiltiSaldskābā mērceVistas filejaGaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit