Foto: DELFI
Panētas vistas filejas strēmelītes saldskābajā mērcē - ātri, ļoti gadi, un paēdusi visa ģimene.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gvistas fileja2 gab.olas2 ĒKmilti2 ĒKkartupeļu milti Ķīnas saldskābā mērce eļļa

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež strēmelītēs, sasāla un sapiparo.

2

Sakuļ 2 olas, pievieno miltus, kartupeļu cieti un pievieno vistas fileju, visu samaisa.

3

Uzkarsē katliņā eļļu un cep vistas fileju zeltaini brūnu.

4

Kad gaļa gatava, pannā ielej mērci un pievieno vistas fileju, pasautē 10 minūtes un "voila!" pusdienas vai vakariņas gatavas.

5

Var ēst kopā gan ar rīsiem vai ar makaroniem.

Iesūtīja: Evita Demidova

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!