Tasty panna
Foto: Shutterstock
Folijā cepta pangasija tomātos - vieglai maltītei vai karstai uzkodai.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

pangasija olīveļļa sāls speciālās zivs garšvielas tomāti

Pagatavošana

1

Ja zivs ir saldēta, tā iepriekš jāatlaidina.

2

Zivi mazliet apsmērē ar olīveļļu, liek folijā, uzber sāli un garšvielas.

3

Tad zivij uzliek labi daudz biezās šķēlēs sagrieztus tomātus un liek uz grila vai sausā, uzkarsētā pannā zem vāka uz 7-10 minūtēm.

Iesūtīja: Suns Funs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!