10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.liela bunte zaļais baziliks1 gab.ķiploka daiviņa1 glāzeciedru rieksti0.5 glāzeolīveļļa45 gparmezāna siers, rīvēts
Pagatavošana
1
Riekstus, ķiploku, sieru un zaļumus ieliek blenderī un blenderē kamēr izveidojas zaļa masa, lēnām lej klāt olīveļļu, līdz izveidojas vēlamā biezuma mērce. Tad vēlreiz visu kārtīgi sablenderē. Leju burciņās un lieku ledusskapī.
* oriģinālajā receptē pesto ir klāt arī parmesan siers, bet to mēs parasti pārkaisām pāri beigās, mērcei klāt nejaucam.
Iesūtīja: Zemeņnmeitene
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit