Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180*C. Cepamās formas ieziež ar eļļu.
Mocarella sieru nolej sietā, sagriež gabaliņos. Paprikai izņem sēklotni un sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un smalki sagriež. Ķiploku nomizo un izspiež ķiplokspiedē. Salami sasmalcina.
Lielā traukā miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu, picas garšvielām, sāli, sieru, paprikas gabaliņiem, salami gabaliņiem, sīpoliem un ķiplokiem.
Citā traukā sakuļ olu. Pievieno eļļu, paniņas, tomātu gabaliņus un samaisa. Pa virsu izklāj miltu masu un maisa līdz masa kļūst mitra.
Masu sadala pa cepamām formām. Cepamo formu liek cepeškrāsns vidū un cep 20-25 minūtes.
Gatavos mafinus atstāj formā vēl 5 minūtes, tad izņem no formas.
Piezīmes: Mafinus var ēst arī otrā dienā, tikai tos 3-4 minūtes vajag pasildīt cepeškrāsnī, iepriekš pārkaisot ar svaigi rīvētu sieru.
Iesūtīja: Ieva