30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.5 lpiens1 želatīna paciņa100 gcukurs pēc garšasvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Želatīnu uzbriedina, izkausē.
2
Pienu uzvāra, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. Pienu noņem no uguns, pievieno želatīnu.
3
Želeju lej formiņās un liek ledusskapī sastingt. Kad želeja sastingusi dekorē pēc paša gaumes ar deserta mērcēm vai riekstiem, vai augļiem.
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCukursPiensŽelejasŽelatīnsVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit