40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gpiens150 gūdens80 gziedkāposti25 gburkāni25 gkāļi25 gzaļie zirnīši1 ĒKdzeltenais karijs120 gkartupeļi5 gsviests sāls zaļumi
Pagatavošana
1
Verdošā ūdenī liek daļiņās sagrieztus burkānus, kāļus un vāra, līdz pusmīksti.
2
Tad pievieno sadalītus ziedu kāpostus, kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus un vāra apmēram 15 minūtes un pēc tam pieliek zaļos zirņus.
3
Kad dārzeņi mīksti, pievieno kariju, pielej pienu un uzvāra.
4
Pirms pasniegšanas zupā liek sviestu, pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit