60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgvistas fileja30 gsviests250 gsīpoli3 TKkarijs500 gjogurts bez piedevām2 āboli300 gzaļie zirnīši citronu sula Tobasco sojas mērce sāls malti čili pipari
Pagatavošana
1
Vistas fileju nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos, apcep sakarsētā sviestā. Izņem no pannas.
2
Sīpolus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, palikušajās taukvielās viegli apcep. Pārkaisa kariju, pasautē. Pievieno jogurtu un uzvāra.
3
Ābolus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos. Apcepto vistas gaļu, ābolus un zirnīšus iemaisa karija un jogurta mērcē un 5 min. pasautē.
4
Pievieno citronu sulu un sojas mērci pēc garšas, piepilina tobasko mērci, pārkaisa sāli un maltus piparus.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit