
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
500 gkartupeļi (miltaini)1 purava kāts2 olas0.5 TKsāls malti baltie pipari0.5 TKsaldās paprikas pulveris2 ĒKskābs krējums100 gmilti eļļa
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo. Pusi kartupeļu novāra, nokāš un sastampā. Nevārītos kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves, nospiež lieko šķidrumu marlē, pievieno masu vārītajiem kartupeļiem. Puravu nomazgā, notīra, smalki sakapā.
2
Kartupeļus samaisa ar puraviem un olām. Pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri, skābo krējumu un miltus.
3
Pannu sakarsē, ieziež ar eļļu un cep vafeles, līdz tās ir zeltainas.
4
Pasniedz ar skābo krējumu un kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit