45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.āboli4 gab.kartupeļi4 gab.skābēti gurķi2 ĒKolīveļļa3 gab.bietes3 gab.ķiploki, daiviņas3 ĒKetiķis pētersīļi pēc garšaseļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari, malti
Pagatavošana
1
Nenomizotus kartupeļus un bietes izcep cepeškrāsnī, nomizo, sagriež kubiņos un sajauc ar kubiņos sagrieztiem gurķiem.
2
Tad pievieno nomizotu, smalki sagrieztu ābolu, kapātus pētersīļus un caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus.
3
Visu samaisa, sāla, piparo un pārlej ar etiķa – olīveļļas mērci.
Iesūtīja: krists
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsBietesEtiķisKartupeļiOlīveļļaPētersīļiSkābēti gurķiGavēņa laika ēdieniBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit