vinegrets biešu salāti dārzeņu salāti ēdiens pusdienas vakariņas
Foto: Shutterstock
Pikantie biešu salāti ar āboliem un ķiploku aizdaru labi garšos gan ar rupjmaizes šķēli, gan kā spirdzinoša piedeva pie svētku cepeša.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.āboli4 gab.kartupeļi4 gab.skābēti gurķi2 ĒKolīveļļa3 gab.bietes3 gab.ķiploki, daiviņas3 ĒKetiķis pētersīļi pēc garšaseļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari, malti

Pagatavošana

1

Nenomizotus kartupeļus un bietes izcep cepeškrāsnī, nomizo, sagriež kubiņos un sajauc ar kubiņos sagrieztiem gurķiem.

2

Tad pievieno nomizotu, smalki sagrieztu ābolu, kapātus pētersīļus un caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus.

3

Visu samaisa, sāla, piparo un pārlej ar etiķa – olīveļļas mērci.

Iesūtīja: krists

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!