cepti ķirbji uzkodas 1
Foto: Shutterstock
Apceptos ķirbjus var pasniegt tūdaļ karstus no pannas, lai saglabātu zeltaino garoziņu. Pirms pasniegšanas var pārliet ar krējumu, pievienot svaigo sieru vai pārkaisīt ar zaļumiem.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgķirbji4 ĒKmilti vai rīvmaize pēc garšassāls saulespuķu eļļa

Pagatavošana

1

Ķirbi sagriež plānās šķēlītēs, apkaisa ar sāli, tad apvārta miltos vai rīvmaizē.

2

Apcep eļļā uz pannas, līdz tie zeltaini.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!