Foto: Shutterstock
Gards pīlādžu ievārījums ar āboliem un vaniļu.
60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1.4 kgpīlādži600 gāboli2 kgcukurs3 vaniļas pākstis

Pagatavošana

1

Pīlādžus pārlasa, nomazgā. Ābolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

2

Pīlādžus, ābolus, cukuru un vaniļas pākstis liek katlā un vāra, laiku pa laikam noputojot. Ievārījums ir gatavs, kad ābolu gabaliņi kļūst caurspīdīgi kā ananāsi.

3

Gatavo ievārījumu pilda burkās un aizvāko ar metāla vāciņiem.

Iesūtīja: mezha pele

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!