60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.4 kgpīlādži600 gāboli2 kgcukurs3 vaniļas pākstis
Pagatavošana
1
Pīlādžus pārlasa, nomazgā. Ābolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
2
Pīlādžus, ābolus, cukuru un vaniļas pākstis liek katlā un vāra, laiku pa laikam noputojot. Ievārījums ir gatavs, kad ābolu gabaliņi kļūst caurspīdīgi kā ananāsi.
3
Gatavo ievārījumu pilda burkās un aizvāko ar metāla vāciņiem.
Iesūtīja: mezha pele
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit