Foto: Shutterstock
Pīlādžu liķieris - mazajam svētku graķītim.
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

pīlādžu sīrups2 glāzescitronu sula1 glāzedegvīns

Pagatavošana

1

Pīlādžu sīrupu iegūst no gatavām ogām. Noblanšē ogas un izspiež sulas aprātā. Iegūto sulu karsē, nosmeļ putas. Kad sula dzidra, to nokāš, pieliek cukuru un pavāra 4-5 min.(uz 1l sulas vajag 1,3 kg cukura)

2

Sīrupam pielej citrona sulu, degvīnu, izmaisa. Ja par stipru, var liet ūdeni klāt.

3

Pilda pudelēs un liek nostāvēties 2 mēnešus.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!