3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pīlādžu sīrups2 glāzescitronu sula1 glāzedegvīns
Pagatavošana
1
Pīlādžu sīrupu iegūst no gatavām ogām. Noblanšē ogas un izspiež sulas aprātā. Iegūto sulu karsē, nosmeļ putas. Kad sula dzidra, to nokāš, pieliek cukuru un pavāra 4-5 min.(uz 1l sulas vajag 1,3 kg cukura)
2
Sīrupam pielej citrona sulu, degvīnu, izmaisa. Ja par stipru, var liet ūdeni klāt.
3
Pilda pudelēs un liek nostāvēties 2 mēnešus.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit